Angst-behandling (hjælp/støtte)

Bliver du ramt af rysten, hjertebanken, sved-anfald eller voldsom uro?
Får du følelsen af, at du skal kaste op, eller er ved at besvime?
Får du pludselig anfald af voldsomt fysisk ubehag.
Eller er der måske en masse ting, du ikke (længere) gør (tør) i din hverdag? Som du er holdt op med, eller ikke kan overtale dig selv til længere. Eller som ‘alle andre’ tør/gør som helt almindelig hverdagsting?

Så har du måske fået en angst-lidelse.

Uanset hvordan det kommer til udtryk: Det skal du ikke blive ved at gå rundt med – der ER ting at gøre. Og det værste man kan gøre med angst-problemer, er at lade angsten vinde – for den æder bare endnu mere af dit liv.

Hos Psykolog Mette Bøgh finder du en psykolog med mange års erfaring med behandling og håndtering af angst – både fra psykiatri, kommunale stress-kurser og egen praksis.

Jeg har arbejdet med mange forskellige vinkler på angsten – fx både som en ’lidelse’ og som et ’livsvilkår vi alle er underlagt’. Angst er nemlig i sin grundform en biologisk funktion, der skal hjælpe os til at overleve.

Jeg arbejder ud fra både kognitive, løsningsfokuserede, narrative og eksistentielle metoder, og involverer både mindfulness, vejrtrækningsteknik mv. Overordnet går jeg op i at finde det helt rette match mellem klient og metode.

Kontakt
Ønsker du at bestille en tid hos mig, kan du gøre det ved at booke online her på min hjemmeside eller sende en mail til kontakt@mettebogh.dk.