Om mig

Her kan du læse om, hvem jeg er, samt om mine erfaringer og min uddannelse.

I mig finder du en psykolog, som er formet af at være et meget alsidigt og sammensat menneske.

Det har jeg skulle finde rundt i – både i mit personlige, private og faglige liv. Det har bragt mig vidt omkring i interesser, grupperinger, eksistentielle valg og faglige områder. Efterhånden har jeg fået skabt en livsmosaik, der passer rigtig godt til mig.

Mit eget liv er dermed blevet et fint billede på min grundlæggende motivation, som altid har været at hjælpe mennesker til at trives så optimalt som muligt med lige præcis deres individuelle livsvilkår. Det er også et godt billede på min faglige idealer, som mere går i retning af det skræddersyede og individuelt tilpassede end det manualiserede (og automatiserede).

ERFARING

Jeg har siden sommeren 2018 praktiseret som selvstændig i området omkring Kgs. Nytorv/København K, men fra 1/5 2023 flytter jeg min praksis til skønne Frederiksberg C.

I begyndelsen var jeg tilknyttet Psykologerne ved Kongens Nytorv – men allerede fra sommeren 2019 praktiserede jeg mere og mere i eget navn, primært fra Gammel Mønt 14.

Pr. 1//5-2023 er jeg flyttet til Uraniavej 2, der er en sidevej til Gl. Kongevej lige ved H.C. Ørstedsvej, og kun 7 min fra Frederiksberg Allé Metro. Det er mit eget hood, så det er jeg så spændt på.

Som privatpraktiserende har jeg beskæftiget mig med en bred vifte af problematikker, hvoraf kan nævnes:

Som ballast for dette har jeg 22 års erfaring med samtale/kontakt, blandt andet fra:

Jeg modtager løbende supervision og deltager i relevante kurser og efteruddannelse.

Psykologfaglig uddannelse og træning omfatter:

Psykolog (cand.psych.) er en beskyttet titel, som kun universitetsuddannede psykologer må benytte.
En autoriseret psykolog (cand.psych.aut) har gennemgået en 2-årig praktisk videreuddannelse på fuld tid efter kandidateksamen i psykologi. Autorisationer udstedes af Psykolognævnet.
Titlen ‘Specialist i psykoterapi for voksne’ gives til autoriserede psykologer, som har taget en specialistuddannelse, der minimum omfatter 3 års fuldsbeskæftigelse, 240 timers supervision (herundeer 80t egenterapi) og 360 timers undervisning. – alt sammen indenfor specialet. Godkendelse gives af psykologforeningen.

FAGLIGE SELSKABER OG NETVÆRK

Jeg er medlem af:

Dansk Psykologforening

SDN – Selskabet Danske Neuropsykologer

Dansk Psykolog Forenings Selskab for Psykologisk Psykiatri

DPSP – Dansk Psykologisk Selskab for Psykoterapi
IPTP – Institut for personlighedsteori og psykopatologi