Hvad kan jeg tilbyde

Her kan du læse om mine ydelser, mine metoder og hvordan mødet vil foregå.

Jeg tilbyder individuelt tilpasset psykologhjælp af højeste kvalitet – primært til private klienter, men jeg modtager også klienter fra forsikringsselskaber og kommuner.

Terapi, coaching og konsultative samtaler kan omfatte behandling af symptomer, opnåelse af specifikke mål, undersøgelse og forandring af mønstre, håndtering af liv og livsvilkår samt løbende refleksion over det levede liv.

Alle samtaler og forløb tager udgangspunkt i den enkeltes unikke situation og alle metode og redskaber fokuseres og tilrettes til de individuelle behov og personlighed.

Dermed sikres du indlevelse og  engagement, og en tilgang der konstant tilpasser sig din situation og personlighed. Det er selvsagt en meget fleksibel tilgang, der vanskeliggør en høj grad af  automatisering. 

 

 

* I online-samtaler anvendes whereby.com, som er en norsk GPDR-omfattet video-løsning, der er meget nem at bruge. 

HVORDAN VIL JEG MØDE DIG ?

Jeg møder dig ’som menneske først’. Det betyder, at jeg først og fremmest ser dig, som det unikke individ, du er – med lige præcis din unikke sammensætning af erfaringer, personlighed og forståelse af livet og verden.

Hos mig møder du altså ikke en masse regler for, hvordan man skal være rigtig eller god nok. I stedet vil jeg sammen med dig undersøge lige præcis din verden, dine vilkår og muligheder – så du kan øge dine handlemuligheder eller træffe de valg, du har brug for.

Hos mig taler vi om det, der er vigtigt for dig. Det er dig, der bestemmer, hvad du vil opnå. Og det er dig, der bestemmer, hvad der er vigtigst lige nu. Det er også dig, der bestemmer tempoet.

Første session er på flere måder en slags afklaring af, om vi er det rette match.

Samtalen vil derfor dels handle om årsagen til, at du har henvendt dig, og dels om dine ønsker til et forløb. Som psykolog har jeg nemlig pligt til at vurdere, om jeg har kompetencerne til at løse opgaven.

Samtidig er samtalen også en test af kemi, så det er vigtigt du undervejs mærker efter, om du føler tilstrækkelig kemi med mig. Det er nemlig afgørende for et godt forløb. Nogle kan mærke det næsten med det samme, andre har brug for at tænke over det eller sove på det. Det er alt sammen helt ok.

Strukturen på samtalen varierer fra person til person, fra problematik til problematik og fra gang til gang, men jeg vil altid spørge dig, hvad der er vigtigst for dig i dag.

Jeg imødekommer gerne ønsker om konkrete øvelser eller opgaver, hvis det passer til dig og din situation. Det kan imidlertid også tænkes, at ’arbejdet’ primært vil ligge i at være med det, der opstår i samtalen. Eller i abstrakte samtaler om et eksistentielt emne  – eller noget helt fjerde, eller femte.

 

Jeg går op i at udvælge og tilpasse metoderne til dig, dit liv og dine livsomstændigheder.

Jeg er primært trænet indenfor narrative, løsningsfokuserede/systemiske og kognitive metoder samt mindfulness, men trækker også på eksistentiel-fænomenologisk tankegods.
Jeg er generelt af den holdning, at alle metoder er gode til noget og knap så gode til (blinde for) noget andet – og jeg går efter at tage det bedste fra dem alle. Med et lidt nørdet udtryk kalder jeg mig selv ’Erklæret Eklektiker’.

Jeg er samtidig ret pragmatisk – og tror på ’whatever works for you’. Metoder kan sagtens være gode til én person, og helt forkerte for en anden med en lignende problematik. Ligesådan kan metoder også være helt rigtige på ét tidspunkt i livet, og helt forkerte på et andet.

Derfor møder man hos mig, ikke en fast tilgang – men en tilgang, der hele tiden tilpasses.

Skulle din problematik ligge udenfor mine kompetenceområder, eller skulle jeg have ventetid, henviser jeg gerne til kolleger.
Jeg har et omfattende netværk indenfor mange forskellige specialer.